Lunafem * augmentin 1g

Dobrý večer. Prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, zda lék Augmentin 1g ovlivňuje účinnost antikoncepce Lunafem. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Udává se, že i Augmentin může snižovat účinnost hormonální antikoncepce. Je jistější se chránit ještě jinak - kondom, spermicidní krém či čípky.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: