Lunafem

Dobrý den,chtela bych se zeptat jestli uz mate zkusenosti s antikoncepci Lunafem. S pritelem jsme meli nechraneny sex 5. den po skonceni menstruace a antikoncepci uz beru 6. mesic. Cely druhy den mi bylo dost nevolno az na zvraceni. Je mozne nebo spis jaka je moznost,ze bych pri techto podminkach mohla otehotnet? Nebo ta nevolnost byla zpusobena necim jinym...Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Simono! Pokud antikoncepci správně užíváte, je pravděpodobnost otěhotnění téměř nulová. Příčina nevolnosti byla tedy velmi pravděpodobně jiná (dietní chyba, infekce,atd.) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: