Lupavý palec

Dobrý den, prosím vás je účinná léčba rázovou vlnou při dg. lupavý palec ruky děkuji Marcela

Odpověď odborníka:

Ano tuto léčbu je možno aplikovat, efekt se ale pohybuje kolem 60%. Vhodnější, po všetření diagnostickým ultrazvukem, je nevelké operační řešení, které zúžení uvolní.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: