Lymfaticke uzliny

Dobry den, uz jsel Val dotaz jednou psala, nedala jsem Vam vsak informace, ktere vim az dnes. Me problemy zacaly vic nez pred rokem, palenim tela (Stehna a bricho)a malymi vridky. Nejdrive misto svedilo a palilo a pak vyskocil vridek, ktery bolel jak zanycena triska. K doktorovi jsem nezasla. Pote me zacalo bolet stehno, rano zacalo trochu urcite misto a do vecera jsem se ho nemohla dotknout. Bud trislo, nad kolenem nebo pod zadkem. Vzdy prava strana. To se zmirnilo, a zacalo me bolet ucho,krk a z toho hlava, hrudnik, v podpazi a trislo, uzliny-vse vpravo. Zacala jsem chodit po doktorech vse je v poradku, jedine co se ukazalo, jsou zvetsene uzliny vpravo, nejvetsi v brise asi tri centimetry.Nejspise po infekci, nebot krev je cista. Pak take meningitida 'zespodu' hlavy, nejspise po presle opravdove miningitide. Ted to skoncilo houserem a neurolog se domniva, ze to je z piriformickeho syndromu z jizdy na kole. Rano jsem temer bez problemu, dnem se bolest stupnuje (krk a nohy) a skoro ani nevnimam okoli,jak to boli. Prasky na bolest nezabiraji, ani je nepouzivam. Co mi nasli z hlenu byl 2krat stafylokok, na ktere jsem dostala antibiotika. Muj dotaz je vlastne jednoduchy, vim, ze mi nic duleziteho neni ('nuklearni' scan byl v poradku, stejne jako krev), muze lymfaticky system tolik bolet i pri 'minoritnim' problemu jako chronicky stafylokok a nebo treba neco jineho? houba, retrovir nebo ja nevim co. Jediny co jem mela v krvi, bylo mene vitalinu b a zeleza a temer nulovy albumin. Ten znamena spatne jen pri vyssim cisle, ale nulova hodnota, take mozna muze neco zpusobovat? Vzdy jsem ho mela tak malo, ze hodnota byla nenameritelna. Nic mi neni , ale temer se mi kvuli tomu rozpada zivot a manzelstvi... dekuji mnohokrat za radu, eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše problémy jsou mnohotvárné, doporučuji je dlouhodobě konzultovat s neurologem event.i imunologem (pokud jste jej ještě nenavštívila - ten by se dlouhodobě věnoval zvětšeným uzlinám, infekcím v těle a reakcím imunitního systému na ně). Vlastně ani nevím, na co se pořádně ptáte, vnímavost k bolesti je jistě silně individuální, proto ji cítit můžete. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: