Lze otěhotnět při menstruaci?

Dobrý den, mám takový dotaz.. Při menstruaci, která začala 4.listopadu, jsem začala brát antikoncepci. O týden později jsem pořád ještě trochu špinila, ale měla jsem s přítelem pohlavní styk a udělal se do mě. Od té doby špiním pořád, až do teď. Slyšela jsem, že je to od toho, že jsem začala brát prášky, a že se mi podle toho upravuje organismus. Je to pravda? Jak dlouho to špinění může trvat? Má to nějakou souvislost s tím, že se do mě udělal??Je to nějaka pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná?? Předem děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Gravidita pokud jste neudělala chybu v užívání je velmi nepravděpodobná při nasazení antikoncepce se v prvních cyklech může zašpinění vyskytnout, pokud by se opakovalo i dalších cyklech byla by možná úvaha o změně praparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: