Má se bát boreliózy?

Dobrý den, asi před 2 týdny mě kousnul hmyz ale nevěnovala jsem tomu žádnou pozornost.Místo bylo pár dnů zarudlé, svědivé ale po ošetření framykoinem zmizelo. pár dnů nato mě začaly bolet klouby na prstech ruky, to lehce odeznělo. včera se dostavila horečka, zimnice, nevolnost, únava a bolest hlavy, svalů a kloubů. Žádná rýma ani kašel proto si myslím že o chřipku nejde a prosím Vás o Váš názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Uvedené příznaky nejsou typické pro boreliózu. Mohlo by se jednat o alergickou reakci (zarudnutí a svědění kůže). Pokud bude horečka s bolestmi přetrvávat více jak 3 dny, doručuji navštívit praktického lékaře, aby provedl příslušná vyšetření.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: