Mateřská znaménka

Dobrý den mohla bych Vás poprosit jestli by jste mi řekl,zda jsou tyto znaménka v pořádku? Posílám Vám foto. Nevím jestli mají takhle vypadat. Nějak mě nesvědí ani nic jiného,jen nevím jestli ta barva hlavně toho prvního není nebezpečná. Vím,že takhle na dálku a z obrázku to není asi nějak moc posoudit,ale aspon pohledem jestli je na místě se nějak znepokojovat nebo je to obyčejná piha,která je neškodná. Předem děkuji za odpoved Fotky posílám u textu.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie je vše v pořádku, ale samozřejmě takto na dálku bez podrobnějšího dermatoskopického vyšetření se nelze vyjádřit na 100%.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: