Mateřské znaménko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od narození mám po mamce na levé části asi 2 cm od vaginy mateřšké znamenko. Postupem času hodně vyrostlo, překáží mi. Myslíte, že by bylo možné dát si ho odstranit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Určitě se odstranit dá, klasickým vyříznutím či laserem, Navštivte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: