Methotrexat

Dobrý den, již mnoho let se léčím na lupénku,jelikož se mi před dvěma lety dostala i do nehtů,navrhuje mi kožní lékař užívání Methotrexátu.Zajímalo by mne jaká je šance,že mi skutečně pomůže bez vedlejších účinků,které jak jsem se dočetl nemusí být malé. Předem mnohokrát děkuji za odpověď a přeji hezký den Marek

Odpověď odborníka:

Metotrexat je sice cytostatikum, ale ve srovnání s jinými má relativně nejméně nežádoucích účinků, které také závistí na velikosti dávky. Pokud se lékař domnívá, že váš stav to vyžaduje, asi bych se toho nebála.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: