Miminko

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Jsem ve 13 týdnu těhot. Na ultrazvuku mělo miminko 6,5 cm.Má tak měřit?Je vše v pořádku?A dále poslední dobou trpím nespavostí.Večer před spaní si dělám čaj z meduňky.Je to vhodný čaj a nebo mi poraďte Vy.Moc Vám děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, velikost plodu odpovídá týdnu těhotenství. Zcela určitě je vše v pořádku, kdyby tomu tak nebylo, lékař by Vás jistě informoval. Meduňkový čaj pít v těhotenství můžete, jestliže Vám vyhovuje, pijte ho dál.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: