Mimi je dle utz větší než dle ms

Dobrý den pane doktore. Dle MS jsem dnes 12+5 a dle UTZ odpovídáme 14+2. Nechápu, jak je to možné. Vím přesně, kdy proběhla ovulace. Měla jsem předepsaný clostilbegyt a i dle bolesti vahečníků a pozitivního OVU testu je vyloučeno, abych otěhotněla dříve. Vycházíto tedy, že jsem otěhotněladruhý den MS. Podle screeningu je vše ok. Byli jsme ale posláni na genetický UTZ, kde mi dnes řekli, že je mimi na podrobné vyšetření již veliké.... Jsou mé obavy zbytečné?? Je to normální?

Odpověď odborníka:

UZ ve 12 týdnu je nejpřesnější datum k zjištění velikosti plodu, vaše obavy jsou zbytečné,budete mít ještě další UZ kde se bude růst plodu kontrolovat. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x