Mirtazapin 15mg

Dobrý den, už 5 let užívám mirtazatim na noc, ale zdá se mi, že ztrácí účinek. Neusnu po něm. Také jsem se chtěla zeptat, zda účinky Mirtazapinu samy o sobě způsobují přibírábí na váze, nebo za to přibírábí může další nežádoucí účinek-chuť k jídlu. Pokud tedy nebudu jíst sladké, budu pravidelne a tdrave jist, mam sanci si vahu udrzet? Dekuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ester, bohužel Vám nedokáži přesně odpovědět, ale domnívám se, že pokud se budete snažit zdravě a pravidelně jíst, váhu si i s Mirtazapinem udržíte. Pokud se Vám zdá, že již ztrácí požadovaný účinek, konzultujte tento problém s Vašim praktickým lékařem. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: