Mohl by to být syfilis?

Dobrý den. Měl jsem orální styk s kondomem. Asi za 10 dní se mi u kořene penisu objevil stroupek cca 2mm velký a nebolel. Za 3 dny zmizel. Je možné, že by šlo o syfilis či jsem paranoidní. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu to skutečně na syfilis nevypadá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: