Mohla antikoncepce omezit mensturaci ?

Dobrý den, beru antikoncepci, nikdy jsem neměla žádný problém a menstruace přicházela pravidelně. Minulý měsíc jsem nechtěně zapomněla třeba dva prášky, tak jsem si najednou vzala tři. Když jsem takhle zapomněla, začla jsem lehce špinit. Po dobrání platíčka mi nepřišla menstruace, ale pouze špinění. Pohlavní styk jsem neměla, takžě těhotná být nemůžu. Zavinila jsem si to nepravidelným braním prášků ? a co s tím? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antikoncepci je potřeba brát pravidelně, jinak budete mít nepravidelnosti cyklu, není by bylo nejlepší dokončit načaté platíčko a potom normálně po 7 denní pauze kdy by měla přijít menses pokračovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Články: Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Ischemickou chorobu dolních...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Články: Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Často se přeme, co vlastně...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin II. – Vyšetření a léčba
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Články: Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Nikotin je ve své čisté...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: