Možné těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu být těhotná. 8.den po styku (beru HA, ale brala jsem i ATB) jsem si udělala 2 těhotenské testy a druhá čárka byla slabě vidět. Druhý den a i dnes jsem test opakovala a byl negativní. Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, běžná antibiotika nesnižují účinek antikoncepce, pokud však děláte chyby v užívání antikoncepce, může být antikoncepční účinek snížen. Zopakujte si test s týdenním odstupem. Pokud bude výsledek nejasný, zajděte ke gynekologovi.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x