Může jít o těhotenství?

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda nemůžu být těhotná. Měla jsem menstruaci 17.-23. března. 3.,4.,6. a 7. dubna jsme se s přítelem milovali. Asi za týden mě začalo bolet břicho. 11. se objevilo krvácení, které trvalo 4 dny. Bývá mi občas nevolno a 19.4. jsem i zvracela. Občas i bolesti hlavy. Dnes (22.4.) jsem dělala test, byll negativní. Může jít i tak o těhotenství? Děkuji

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností by se o graviditu jednat nemělo, protože test je positivní již 5-6 den po koncepci a menses 17. 3 a 11.4 je prakticky v termínu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: