Může otěhotnět?

Dobrý den s přítelkyní jsme měli nechráněný sex, což by nebyl takový problém, kdyby přítelkyně nevysadila den před sexem prášky. Zajímalo by mne jak dlouho antikoncepce po vysazení má ještě účinek a zda se dá otěhotnět den po vysazení prášků. Přítelkyně měla v průběhu užívání antikoncepce problémy s menstruací - vůbec ji nedostala, tak jestli je větší riziko otěhotnění nebo to na to nemá vliv. Kdy by jste doporučovala po styku nejdříve těhotenský test? Mnohokrát díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud dobrala platíčko, tak je chráněná ještě 7 dní. těhotenský test nejdříve za 4 týdny, ale na 99,9%bude negativní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: