Muze to bejt priznak hiv

Dobry den mam po stranach jazyka.male.cervene tecky zvetsuji se zmensuji se po celem dni jinak byl jsem na orl tam mi rekly ze nic nemam nevidi na pohotovosti dostal jsem kamistat gel nepomohlo dr.moje.mi udelala odbery a rekla ze jsem prodelal infekcni monunkleozu.prikladam foto .mam pocit paleni nic vazneho akutniho je to ale neprijemne.

Odpověď odborníka:

Dle přiložené fotografie soudím, že se jedná jen o zduřelé chuťové pohárky, jinak žádnou patologii nevidím. Nejezte dráždivou stravu a vyplachujte ústa šalvějí (k zakoupení v lékárně).

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x