Muze to byt syfilis?

Dobry den, pred cca 30ti dny jsem mel oralni sex se zenou s bohatou sexualni historii. Asi z duvodu zvysenych obav, jsem jiz 4 nebo 5 den po sexu na rtu pozorovat, vystouply utvar tvaru pihy 2x3mm, ktery se nijak barevne nelisi od rtu a ktery ma po dukladnem prohmatani tvrdy zaklad na povrchu je bez poruseni. Muze se jednat o syfilis?? Tvar a vzked se do dnesniho dne meni spis minimalne. Mam navstivit lekare?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po nákaze syfilidou dochází v místě vstupu infekce k tvorbě vředu do 2-4 týdnů. Inkubační doba se ale uvádí od 10 dnů, proto je spíš pravděpodobné, že o syfilis nepůjde. Rozhodně ale útvar pozorujte. Pokud Váš útvar na rtu bude připomínat vřed, pak uděláte nejlépe, pokud navštívíte lékaře a necháte se otestovat (odběr z krve).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: