Muzu chodit bez palce u nohy?

zdravim, hrozi mi amputace palce a vedlejsiho prstu u prave nohy, mam rozsahle poraneni nohy po uderu zeleznou traverzou, zajima me jestli je mozne i nadale bez palce normalne chodit?

Odpověď odborníka:

chodit možné je, ale ne zcela jako před amputací, pravděpodobně kulhat budete.

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: