Muzu byt tehotna?

Dobry den, 2.listopadu jsem mela nechraneny styk s pritelem.MS se dostavila presne tj.12.listopadu,ale byla podstatne slabsi a trvala 3dny a 4den pouze spineni(hnedy vytok).Normalne mivam prvni 3dny hodne silnou a celkove ji mivam 6dni.Za poslednich par dni mi vyskocily zily na prsou a ztmavla mi jedna bradavka coz nechapu proc jen jedna.Jinak neman zadne priznaky.Tehotensky test sem delala pred 3dny tj.21.listopadu, ale vysel negativni.Je moznost ze bych i tak mohla byt tehotna?Moc vam dekuji z odpoved.

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná pro jistotu zopakujte test s odstupem týdne a bude li negativní vyčkejte dalších menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: