Nabírání hmotnosti při letroxu

Mám takový dotaz a snad mi na něj odpovíte?Po endokrinologickém vyšetření mě bylo řečeno,že mám chron.tyreoditis a silně pozitivní protilátky ŠŽ.Beru teď letrox 50 půlku denně a chci se zeptat jak je to s váhou u těchto tablet,přiberu moc?děkuji Michaela

Odpověď odborníka:

Letrox je hormon štítné žlázy. Tyto hormony působí jako stimulátory metabolizmu,tudíž byste po něm přibrat neměla.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese
Články: Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese
Přestože klinické projevy...
Víte, jak probíhá výzkum účinnosti léčby problémů s erekcí?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
 Atopický ekzém – co je nového?
Články: Atopický ekzém – co je nového?
Atopický ekzém je chronické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x