Nacervenaly penis, bolest varlat

Pred 3mi tydny jsem mel nechraneny sex, druhy den zcervenal zalud a predkozka, zacla se loupat kuze, ihned jsem se zacal mazat canestenem v dojmu, ze jde o kvasinky. Loupani kuze druhy den ustoupilo, postupne z vetsi casti i zacervenani. Mazal jsem se neco malo pres dva tydny, 2-3denne. Nyni je zacervenani pouze u spicky penisu a na okraji predkozky, penis svedi/pali u mocove trubice a pred par dny prisla obcasna tupa bolest varlat. Stale se muze jednat o kvasinkovou infekci nebo uz by ustoupila a jedna se o neco jineho? Mam navstivit dermatovenerologii nebo neco jineho, pripadne muzete doporucit neco v praze nebo okoli? Moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Martine,
vzhledem k trvání vašich obtíží je velmi pravděpodobné, že se daná infekce příliš dobře nevyléčila a nadále pokračuje. Zda se jednalo nebo jedná o kvasinkovou infekci, se nyní říci nedá, rozhodující bude výtěr z močové trubice. Časné vyšetření na urologii nebo dermatovenerologii je určitě namístě. Rád bych vás nasměroval na nějaké pracoviště, ale znám lékaře pouze v okolí Olomoucka.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x