Natazene postranní vazy v koleni

Dobrý den. potreboval bych poradit..hraji zavodně fotbal a uz 2 tydny marodim s natazenyma vazama. Doktor mi předepsal akorát mast IBU-HEPA a rikal tyden klid. Mám to uz 2 tydny a stale nemuzu ořádně běhat . Kdyz chci udelat rychlejsi pohyb stale mě to dost bolí. Nevim cvo s tím. děkuji za pomoc

Odpověď odborníka:

Rada je jednoduchá. Je třeba řádné vyšetření, samotná opatření jsou správná, ale přece jenom je potřeba chirurgické vyšetření, rtg snímek, popřípadě další pomocné vyšetřovací metody, případně držený snímek pro zjištění kvality bočních vazů. Podle diagnosy potom terapie Dočasně bude asi potřeba kolenní ortéza při namahavějších činnostech

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: