Natazeny sval

Dobrý den. Řád bych věděl kam zajít na vysetreni při podezření na natažený stehenní sval. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potíže s na taženým svalem mohou odeznít samy. Pokud vás bolí příliš pak doporučuji návštěvu praktického lékaře nebo rehabilitaci. Přeji pěkný den

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: