Navigovaný obstřik pod ct

Dobrý den, jsem 2 dny po navigovaném obstřiku pod CT ke kořenu S1. Byla jsem před tím na operaci ploténky L5 S1. Stále i po operaci jsem měla problémy s kořenem nervu. Po obstřiku pod Ct se mi potíže ještě zhoršili. Je to normální, mohu čekat zlepšení a za jak dlouho? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po obstřiku se potíže většinou nehorší, může to být i náhoda. Pokud by se objevily další potíže, třeba teploty apod., kontaktujte pracoviště, kde Vám obstřik provedli. K pozitivnímu efektu je třeba obstřiky opakovat.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
CT obstřik | Od: JITKA | 8.11.2015 11:18
Dobrý den, 3.11. jsem absolvovala obstřik S1 pod CT. Vzhledem k tomu, že jsem před tím nedostala žádné instrukce, hledala jsem na internetu, co mne vlastně čeká. Dočetla jsem se např., že se nepoužívá lokální anestezie z důvodu, že by byla injekce bolestivější, než samotný zákrok. Jela jsem tam s tím, že zákrok asi nebude tak bolestivý, že už mám něco za sebou a tak to bude jen nepříjemné. Co jsem ale zažila, bylo nad vše očekávání, nad všechny bolesti, které jsem do té doby zažila. Po zaměření CT mne p. doktorka označila místo a vpíchla jehlu. V tom okamžiku mnou projela nepředstavitelná bolest, která mi nedovolila skoro až dýchat. Myslela jsem, že mi bolestí vyskáčou nehty z nohy. Po kontrole opět pod CT paní doktorka vstříkla obstřik. To bylo bolestivé, ale proti tomu vpichu nesrovnatelné. Chci se zeptat, je-li toto normální. Pacientky přede mnou hovořily pouze o tom vstřiku, bolest při vpichu neměly. Můj obvodní lékař mi řekl, že mi paní doktorka pravděpodobně napíchla nerv či kořen nervu. Mám výhřez ploténky 9 mm, posun 3,4 a 5 obratle o 5 mm a vápenné nárůstky na obratlích. Zákrok jsem absolvovala pro ztlumení chronické bolesti. Děkuji za názor. JITKA
reagovat
re:CT obstřik | Od: uLékaře.cz | 9.11.2015 09:50
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: