Návrat do práce

Dobrý den pane doktore, zajímal by mě Váš názor. Nyní jsem podle PMS i UZ 9+4, vše v pořádku(CRL25mm). Ale v 8.týdnu bylo 2x krvácení jasně červenou krví (5cm skvrna na kalhotkách) nepřišlo se na to proč, vše bylo a je v pořádku. Do konce 1.trimestru mám být určitě doma, klidový režim ovšem vycházky mám+utrogestan 1-0-1. Zajímalo by mě, jestli je bezpečné se po ukončeném prvním trimestru vrátit do práce, můj lékař říká, že to nechá na mě. Pracuji v laboratoři na virologii-chvíli sedím,chvíli stojím, občas musím 2 patra po schodech nahoru/dolu. Co si o tom myslíte? Je nebezpečné vracet se do práce když bude podle UZ vše ok a bez krváceni? Děkuji, Tereza

Odpověď odborníka:

Myslím že pokud budete bez obtíží můžete do práce jít pro graviditu je důležitá i psychika a pro tu není dobrý dlouhý pobyt doma. Příjemnýden

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x