Navrácení předkožky

Dobrý den, mám dotaz, zda je možné nějakým zákrokem navrátit odoperovanou předkožku a co vše to pro mě obnáší. Ať už, zda je to možné, a jestli je naděje, že bude funkční, a přímo osobně, na koho se mám obrátit? Děkuji za odpověď. S pozdravem Jakub.

Odpověď odborníka:

Jde o zákrok, který je dle mého názoru hodně komplikovaný na to, že jde pouze o předkožku. Principem je získání kožního štěpu z Vašeho těla a našití na zbytek předkožky. Citlivá už stejně nebude. Při hojení může být komplikované. Ani bohužel neznám pracoviště, kde by výkon prováděli. Doporučuji Vám nechat vše, jak je.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: