Názor odborníka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na váš odborný názor k zázračnýmu a geniálnímu přístroji snižující dioptrie. http://www.optimaskpro.com/cz_official_vf1/ Brýle nosím již od základní školy a v současné době nosím čočky. Vidím špatně na dálku (3 dioptrie). Nechci nosit brýle ani čočky ale na operace jsou špatné recenze, kamarádi a známí mi operaci nedoporučují. Děkuji, s úctou Karin

Odpověď odborníka:

Dobrý den, osobní názor je, že pokud máte správně předepsané brýle, tak to na odstranění dioptrií nemůže fungovat. Masáž nedokáže zkrátit oko.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: OFTEX oční klinika Pardubice a oční centrum Hradec Králové

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: