Neberu antikoncepci ve stejnou hodinu

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli můžu být těhotná po nechráněném pohlavním styku,když beru antikoncepci Lyndette 20 pravidelně každý den,ale ne ve stejnou hodinu. Jeden den si ji vezmu třeba v osm ráno a druhý den až v jednu odpoledne. Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozdíl by neměl být větší než 12 hodin,ale rozhodně je lépe brát antikoncepci přibližně ve stejnou dobu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: