Nechtěné těhotenství

Dobrý den, beru antikoncepci,ale nedávno sem si jednu pilulku zapoměla vzít a chvíli na to jsem měla pohlavní styk s mým přítele. Je možné, že i po dlouhodobém používaní a jednom vynechání můžu otěhotnět. Děkuju za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Danielo! Otěhotnět můžete, i když pravděpodobnost, že se tak stane je malá. Pokud od doby kdy jste zapomněla spolknout tabletu uplynulo víc než 12 hodin, měla byste až do konce cyklu používat doplňkovou antikoncepční metodu, např. kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x