Nehormonalní antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych s přítelem začít sexuálně žít, ale nechci používat hormonální antikoncepci. Proto uvažujeme o kombinaci spermicidních globulí a kondomu. Může se tato kombinace rovnat hormonální antikoncepci? Nebo je ještě nějaká podobně šetrná možnost ale třeba s vyšším účinkem? Předem moc děkuji za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Použití kondomu a spermicidního krému či globule nedosahuje spolehlivosti hormonální antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: