Nehormonální antikoncepce

Dobrý den, můj lékař mi zakázal hormonální antikoncepci. Chci se zeptat zda je vhodná metoda spermicidů a přerušované soulože. Dívala jsem se na jiné metody nehormonální antikoncepce, ale prezervativy mi nevyhovují a u pesarů mám strach z infekce močových cest, jsem na ni náchylná. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tuto metodu použít můžete, není ovšem příliš spolehlivá.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
vhodná nehormonální antikoncepce | Od: sabina | 1.9.2014 17:02
Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně nehormonální antikoncepce. Uvažovala jsem, že si nechám zavést nitroděložní tělísko, ale je tam prý riziko, že už nebudu moci otěhotnět a já ještě nerodila, tak mě to děsí.., nebo budu mít silnou menstruaci, tak si to rozmýšlím. Mámm nepravidelnou menstruaci, co by mi pomohlo a bylo nejvhodnější? Děkuji za odpověď.
reagovat
re:vhodná nehormonální antikoncepce | Od: uLekare.cz | 8.9.2014 13:04
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: