Nehormonální antikoncepce

Dobrý den, přítelkyně nemůže používat hormonální antikoncepci z důvodu nedomykavosti srdeční chlopně. Chtěli jsme zkusit nehormonální globule Pharmatex. Může tyto globule bez rizika používat při problémech se srdíčkem? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano,může bez obav příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: