Nehormonální antikoncepce

Dobrý den mám dotaz ohledně nehormonální antikoncepce.V mmládí jsem vystřídala hodně hormonálních antikoncepcí ale po všech mě bolel žaludek nebo lýtka. Pak přišli 2 děti a pak jsem měla 3 roky Depo provera.Jsem 6 let po operaci štítné žlázy TTE beru Letrox 125.Před rokem jsem vysadila Depoproveru měla jsem problémy s hormony.Ještě beru Maxi Kalz 1000 mám málo vápníku a antidepresiva Olwexya 150.Chci se zeptat byla by pro mě vhodná nehormonální antikoncepce v kombinaci s léky co beru?A hlavně jaká nemohu dát naráz 5000 kč.Můj gynekolog mi nabídl právě jen tuhle cenu nic jiného. Ráda bych se dozvěděla víc. Děkuji pěkně za odpověď.

Odpověď odborníka:

Můžete mít antikoncepční tělísko nejlepší je Mirena za oněch 5000, zdá se to hodně,ale vzhledem k tomu ,že je na 5 let tedy vyjde levněji než tabletky, potom existují i normální tělíska v ceně tak 500-1000 kč, případně spermicidní připravky do pochvy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: