Nejistota

Mám problem.Můj první sex jsem mel nechráněný a druhy sex jsem mel také nechráněný ale s jinou partnerkou obě byli panny.Pote jsem mel nechraneny sex s tou druhou.Je riziko ze jsem nakažený HIV ? (Neměl jsem ani u jedné erekci)....V te době mi to nešlo byl jsem docela mlady.(A ještě mám kondylomata).Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nákaza je nepravděpodobná. bohužel nakazit se dá i krví kromě pohlavního styku. Kondylomata přímou souvislost s HIV nemají.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: