Nespavost

Prosím Vás o radu.Jsem po ablaci prsu-chemoterapii ap.V současné době beru Neurol 0,25 v dávce 0-1-1. Jak ho mám postupně přestat brát?Mívám období,kdy nemohu spát-mám pocit,že mi mozek neustále "pracuje"-neurol mi na nespavost nepomáhá. Mohu brát současně (než neurol vyřadím) MELATONIN 5mg? Ten mi pomáhá! Děkuji za radu. EM

Odpověď odborníka:

Vzhledem k odlišnému mechanismu účinku by asi současné užívání neurolu a melatoninu nemělo být rrizikové, pokud se jinak spánek navodit nedá.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Rakovina může postihnout i oči
Články: Rakovina může postihnout i oči
Oko se skládá z mnoha částí...
Zvýšená činnost štítné žlázy – tyreotoxikóza (hypertyreóza)
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: