Neurol 0,25

Dobrý den, chci se zeptat, jak nebezpečný je lék Neurol 0,25. Užíval jsem jej cca 2,5 měsíce, přičemž za celé toto období pouze 22 tablet (vždy nejvýše po dvou), jen v jednom případě po alkoholu. Nyní jsem si přečetl, o jaké se jedná s prominutím svinstvo a zbytek balení jsem odnesl do lékárny. Trochu mě vyděsily následky typu lékové demence, chci se tedy zeptat, zda mohlo i v tak malém celkovém užitém množství, které jsem uvedl, dojít k nějakému i jen menšímu trvalému postižení schopností učení a myšlení (studuji VŠ). Zároveň užívám AD. Omlouvám se, pokud Vám můj dotaz přijde malicherný a děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

Pokud již nyní Neurol nebudete užívat, pak se nemusíte obávat. Neurol je nebezpečný při dlouhodobém užívání, kvůli vzniku závislosti,a ty změny intelektových schopností se také dostavují až při delší době užívání. Rozhodně byste měl brát jen moderní nenávyková antidepresiva, ev. v kombinaci s jinými krátkodobě užívanými ( jen při větší psychické zátěži) léky, ale opět jen nenávykovými. Alkohol při vaší léčbě je naprosto nevhodný.

 
Líbí se vám odpověď?
+15 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Články: Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Mnoho žen se s nimi setká...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Jak se předchází rakovině střev při IBD? Samotná prohlídka nestačí
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ateroskleróza - když kornatí cévy
Články: Ateroskleróza - když kornatí cévy
Ateroskleróza neboli po...
Život po infarktu
Články: Život po infarktu
Srdeční infarkt je vážný...
 Nevolnost může být projevem salmonelózy i abstinenčních příznaků
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: