Nitroděložní tělísko

Dobrý den, jsem 4 měsíce po porodu a plně kojím, dne 15 července mi bylo zavedeno nehormonální nitroděložní tělísko, poté jsem 3 týdny mírně krvácela a od té doby se menstruace nedostavila. chci se zeptat zda nedostavení menstruace může souviset s kojením. děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud plně kojíte, tak samozřejmě menstruace může být nepravidelná. Po zavedení nitroděložního tělíska se též může nepravidelné krvácení objevit. Všeobecně by se uložení tělíska mělo zkontrolovat zhruba po měsíci či po další menstruaci.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x