Nitrodeložní tělísko

Dobrý den, po 7 letech chci ukončit braní antikoncepce v podobě prášků a uvažuji o tělísku, můj gynekolog mi doporučil mirenu, ale já sama uvažuji o gynefixu, jelikož je bez hormonů, což jsem původně požadovala, můžete mi poradit pro který se mám rozhodnout? Jestli je mirena vhodnější či méně riskantní, půjdu radši zase do hormonů.díky

Odpověď odborníka:

Podle mých zkušeností je Mirena nejlepší volba,mohu jen doporučit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x