Nitrofurantoin a antikoncepce - má na ní vliv?

Dobrý den, dnes jsem dobrala antibiotika na zánět močových cest Nitrofurantoin. Jak dlouho se nyní musím ještě při sexu chránit než začne HA opět plně fungovat? Beru Bonadeu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Furantoin není antibiotikum, ale chemotherapeuticum a antikoncepci by neměl prakticky vůbec ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: