Nitrofurantoin a antikoncepce

Dobry den. Ve čtvrtek jsem dobrala chemoterapeutika nitrofurantoin (Furolin) a v sobotu jsem mela nechraneny pohlavní styk. Beru antikoncepci Bonadea. Zadne potize (prujem,zvracení..) nemám. Mohly leky nejak ovlivnit ucinek antikoncepce? Moje doktorka nebyla schopna dotaz zodpovědět, ze pry není chodící encyklopedie. Dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V tom případě by účinek antikoncepce neměl být ovlivněn. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: