Nizke lymfocyty

Dobry den, pani doktorka Vorlicikova. Asi sa posalal len 1 subor. Nechapem, preco poslal len jeden. V prilohe Vam posielam zvysne hodnoty z vysetrenia u imunologa. Toto je moja prvotna otazka - http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/znizene-lymfocyty-131432 - aby ste vedeli viac detailov. Plus 3 dni pred odberom som brala Oxiflocin antibiotika na masivneho zl. Stafylokoka, cize si myslim, ze aj to by malo mat vplyv. Co si o tom myslite? Robi sa odber kostnej drene len pri podozreni na nadorove ochorenie? Velmi sa bojim...

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Lenko, mohlo by se jednat o projevy prodělané infekce nebo antibiotické léčby. Doporučuji Vám domluvit se na kontrolním laboratorním vyšetření v odstupu několika týdnů. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Články: Pupík novorozence – umíte ho správně ošetřit?
Miminko je konečně na světě...
Výživa pomáhá obnovit svaly oslabené nečinností
Články: Výživa pomáhá obnovit svaly oslabené nečinností
Naše svaly citlivě reagují...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x