Norethisteron

Norethisteron beru poprvé v životě. Začala jsem s branim prášků včera. Od prvního prášku mi je tak trochu divně. Jako by bolest v brichu, ne silná. A další divný pocity jako třeba pocit na zvracení. Nevím čim to je, jestli Norethisteronem nebo to je tím že jsem z brani leku nervózní. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Jano,
Norethisteron může způsobit potíže, které uvádíte. Pokud by potíže byly příliš výrazné, pak Vám doporučuji užívání ukončit. Upozorňuji ale, že po vysazení přípravku dostanete do několika dnů menstruaci.

S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
oddaleni menstruace | Od: Hana | 3.7.2016 17:07
Poprve budu uzivat Norethisteron na oddaleni MS.Potrebuju to na minimalne 5 dni,zacnu ho uzivat 3 dny pred MS. m am trochu obavy,aby me nebylo na dovolene spatne.Prosim o odpoved.
reagovat
re:oddaleni menstruace | Od: uLékaře | 4.7.2016 09:51
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: