Obava ze sexuálně přenosné nemoci

Dobry den, mel jsem orální sex s kondomem, který byl použit po celou dobu, nakonec jsem provedl tzv. soulož mezi prsa partnerky, pořád s kondomem, při jednom pohybu mi sklouzl kondom, hned jsem si toho všiml a nasadil nový, nicméně můj penis se mohl dostat do kontaktu se zbytky slin partnerky, je vůbec možné se takto nakazit nějakou STD, zejména kapavkou?? Díky za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Tímto způsobem to je možné pouze při selhání kondomu - sklouznutí v pochvě nebo prasknutí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x