Obrat miminka zpet

DObry den. Do 34.tt. Jsem mela mimi koncem panevnim. V 35 tt se otocilo hlavickou dolu. Chci se zeptat,zda by mohlo hrozit, ze by se zase vratilo na konec panevni? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Není to sice pravděpodobné, ne absolutně vyloučené,myslím ale, že se tak nestane. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Nakazil mě kousnutím: hrozí mi žloutenka?
Články: Nakazil mě kousnutím: hrozí mi žloutenka?
Kousl vás vášnivý partner...
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Revmatoidní artritida: jíte správně?
Články: Revmatoidní artritida: jíte správně?
Starší pacienti s...
Dokonalý úsměv. Existuje vůbec?
Články: Dokonalý úsměv. Existuje vůbec?
Požadavky na dnešní ženy a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: