Obrat miminka zpet

Do 34.tt. Jsem mela mimi koncem panevnim. V 35 tt se otocilo hlavickou dolu. Chci se zeptat,zda by mohlo hrozit, ze by se zase vratilo na konec panevni? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Může se otočit zpět, ale je to málo pravděpodobné. Spíše v této poloze již zůstane.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: