Ockovani cervarixem

Dobry den chtela bych se zeptat, zda ockovani cervarixem muze ovlivnit ci nejak zkreslit vysledky na test hiv? Byla jsem ockovana zatim dvema vakcinami a ted jsem se preventivne nechala testovat na virus hiv, vysledky zatim nemam a pri odberu krve jsem tuto informaci nenahlasila.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemůže nic zkreslit, jedná se o úplně odlišné nemoci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: