Očkování proti tetanu

DOBRÝ DEN.JE MI 32L.V DUBNU MI VYPRCHALO OČK.PROTI TETANU-PO 10L.NYNÍ BYCH MĚL BÝT OČKOVÁN.CHTĚL BYCH SE ALE ZEPATAT JESTLI MŮŽE BÝT ČLOVĚK OČKOVÁN V NÁSLEDUJÍCÍCH PŘÍPADECH-JSEM TÝD. PO ATB,NYNÍ PO ATB.COTRIMAXAZOL AL FORTE/sil.výrážka/BERU JEŠTĚ 3TÝD.LÉK JOVESTA,KREV V MOČI-DLOUHODOBĚ,ZA 14DNÍ MI K TOMU ZAČÍNÁ HORMONÁLNÍ LÉČBA/býv.endokrinolog zanedbal hormony./MOHU BÝT BEZ POTÍŽÍ V TĚCHTO VŠECH ZDRAV.PROB.OČKOVÁN?MÁM VELICE ŠPATNÉHO PRAKTIKA,KTERÝ MI ŘEKNE ANO,IKDYŽ JSEM SE V JINÝCH VĚCECH POTOM PŘESVĚDČIL ŽE TOMU JE JINAK.PROTO SE PTÁM TOUHTO CESTOU.DÍKY ZA INFO T.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i při vámi uváděných obtížích, můžete být přeočkován proti tetanu.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x