Očkování proti tetanu

Proběhlo-li poslední očkování proti tetanu před 15-16 lety (tj. v 5 letech věku), je potřeba přeočkovat třemi dávkami vakcíny, nebo stačí jedna?

Odpověď odborníka:

Pokud bylo očkování před více než 15 lety, doporučuje se nové kompletní očkování - tzn. očkování třemi dávkami vakcíny. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
tetanus | Od: pavla | 31.1.2016 14:43
dobrý den mela sem behem ledna jit na očkovaní 3 davky na tetanus promeskala sem leden nevadi kdys jdu hnetka zitra pondeli .na to očkovaní.děkuji moc za odpoved
reagovat
re:tetanus | Od: uLékaře.cz | 1.2.2016 13:20
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: